tisdag 3 februari 2009

Lillans story

Lillan har en egen liten story att berätta Det bästa som finns är att spela fotboll! Tur att vi har stora ytor i huset så jag kan spela fast det är vinter. Men inget är bättre än en stor fotbollsplan!=) Lillan har hört att detta är livet.
Åh vad mysigt!
Soltorka ska man göra! varmare ju längre upp man kommer? Haha
Nu ska Lillan och Matte kolla på SATC ;)
Sen ska vi nog hälsa på hos Dabben, Hoppas ;)

2 kommentarer:

Malin Desireé sa...

Men såå sööt :D Vill ha!! Så söt liten vovve. Jag förstår dig, själv är jag oxå mörkrädd, har alltid varit. Men blev bättre under den tiden jag var singel och bodde ensam, då fick jag träna på min mörkesrädsla. Hoppas allt ska gå bra. Jo allt är fint emd mig och vi trivs så bra i 3an, vi har. Renoverar o har oss :D hade fint. Kramar

Malin Desireé sa...

Jag som jämt med tänd lampa, eller TVn på, så jag slapp höra massa annat ljud. Ibland somnade jag med musik. Till slut, vissa nätter, kunde jag somna med lampan släckt och då var jag överlycklig :) När jag var yngre o gick i högstadiet var jag jättemörkrädd, då, var jag vaken tills alla gått o lagt sig, bara för jag stressade o ville somna fort. Vissa nätter, låg jag med lampan tänd, enda tills det blev ljust ute, då kunde jag somna. Hoppas du lyckas du med! Men själv är jag inte helt fri från nyktofobi, som det heter.

Hade fint. Kramar

min msn: malinviklund86@hotmail.com

så kan vi snacka där med :)