måndag 28 september 2009

Igår blev det min tvkväll som sagt var.

Började med One Tree Hill och sedan Privileged. Så bra:) Speciellt det första. Det andra slötittar jag mest på har jag kommit fram till, det är inte alls lika viktigt som OTH ialf:P

Därefter börja vi titta på filmen som gick på 5an tror ja de var. Världarnas krig. Men vi har nyss sett den nästan och blev trött,så vi tittade bara till 22 typ,sen gick vi i säng :)

Idag har det inte hänt så mkt här. Har både gräsklippning,häcklippning och vedstapling att göra. Men då det spöregnade idag,så gick det inte att klippa gräset efteråt heller eftersom det var blött, likaså häcken. Och veden kan man heller inte hålla på med när det regnar..(eftersom den ju ligger under tak och skyddad från att bli blöt)

Aja nog surr om det. Har plockat i och ur diskmaskinen, dammat, torkat och dammsugit ialf. Sen kom syrrans pojk A hit och vi surrade en massa. Sen kom A hem och då blev det mat.Potatisbollar(croketter eller va det heter),friterade sånna och så blev det goda kok korvar till. Ganska gott:) Blev lite de som vi hade hemma.Har inte handlat nåt på ett tag nu, har inte ätit hemma heller på några dagar:/ bortskämd vi har blivit!

Här kommer ialf två bra låtar, som de ofta spelar på "Vakna med the Voice",som jag brukar titta på nästan varje morron. Love them. Lyssnar oxå ofta på the voice via nätet. Synd att man inte kan lyssna på den kanalen på radion...

Inga kommentarer: