onsdag 23 september 2009

Massagebad

Vi har letat efter ett massagebad ganska länge nu... Först var vi inne på att skaffa ett utekar..Men kom på sen att jag är ju så mörkrädd så inte så smart :P Plus att de kostar en hel del mer... Först var vi ialf helt inne på att ha ett sånt här och bestämt oss för detta: Hörnbadkar med alla bekvämligheter såsom:Totalt 14 massagemunstycken med luft/vatten massage. Värmare. Handdusch. Belysning.Vattenfall mm.
Foto:www.paradisudden.se
Men sen var vi o provade massa bad på några utställningar och kom fram till att man inte alls satt nå bra i ett sådant. Vi hittade en favorit och den satt man bredvid varann och så var det skålat i botten. Vilket var mkt skönare! Men har kommit fram till att man sitter helt olika i alla! Så svårt att köpa ett när man bor här, eftersom vi inte har några bra utställningar man kan köpa ifrån. Här får man nöja sig med att köpa via internet lixom... Hur lätt är det då att hitta ett kar som man sitter perfekt i? Vi vet vilken utrustning vi vill ha ialf, så ett steg på vägen:P Det här fundererar vi på ialf:
Bild från Othala.se
På denna bild är det inte all utrustning så som små jets på botten och så...
Med vatten i. Bild från Hf-Trading.se
Bild från Blocket.se
Info: Specifikationer:Mått: 1520x1520x690mm.
Glasfiberförstärkt akrylplast med kraftig rostfri ram och justerbara fötter. Funktioner:Vattenmassage med luftinblandning.
10st Vattenjets.8st Luftjets.
Handdusch med massage lägen.
Undervattensbelysning.
Radio med CD-möjlighet.
Underhållsvärmare 2KW.Vattenpump 750W.Luftpump 250W.
Ozonrengöring. Överfyllnadsskydd.
Huvudkuddar.
Fjärrkontroll. Vattenvolym ca 450L.
Ja jag tycker ialf att detta är skitsvårt!
Får väl se hur det blir med allt:P
Nu ska jag städa och förbereda middag!
Later!

1 kommentar:

Therese Wennström sa...

Vad lustigt för precis ett sånt där är vi sugen på oxå, det som man sitter bredvid varandra alltså:) så drygt att det förmodligen kommer bli att man måste beställa från internet.