fredag 13 november 2009

Fredag....

Någon som missat att det är fredag den 13:onde idag? Nä jag tänkte väl det. Det står ju överallt o snackas på tvn om det. Inte konstigt att det händer grejjer, då folk går o spelar upp sig för att det är just fredag den 13onde... Aja. Nog om det. Ska snart ta med min lilla prinsessa på en promenad. Först ska vi klä på oss i massor, så vi slipper frysa. Sen när vi gått en promenad stannar vi hos mamma,pappa o dabben. Mamma ska baka kakor, så kanske vi kan få hjälpa till ;) Ialf med att äta upp smeten haha! Men hon slutar typ halv 4 så vi hinner med en promenad innan då vi snart ska packa på oss kläderna. Sen när A och Gurkan kommer hem ska vi äta tacos(eller vet egentligen inte hur länge gurkan ska stanna här, han är en upptagen kille han:P) sen ska vi se idol och mysa. Men tror att grabbarna blir sen idag, vi får väl se. Nä dax att fixa iordning lite o packa på sig kläderna. Jag vill se 2012, undra när vi ska göra de.... Kanske åka till s-vall o se den imorn? Jag vill :) Trevlig helg!

3 kommentarer:

-=[Tobbe]=- sa...

Den verkar bra ;-) f.o.m. imorgon är det tillåtet att julpynta enligt min religion. Ha det bra! :-) Mvh T

Anonym sa...

Hejsan!
Hoppas du såg de kloka orden i några kommentarer i de gamla inläggen.
Har du slutat med sopporna nu?
Hoppas för din egen skull.
Livet blir så mycket trevligare med lagomt med mat och mat är mysigt, mat kan ätas tillsammans med familjen, så usch inga mera soppor nu..:)
Må så gott!

Maria W sa...

Hehe ja visst är det kul att få komentarer :) vet inte riktigt än hur vi gör med vaccinering,väger för och nackdelar varje dag,jobbigt med lilla w oxå :/ hur ska ni göra? Vad blir det i helgen då? Eftersom det är fredag den 13e tänkte jag tvinga T att titta på nån av filmerna med samma namn hihi Han är inte så förtjust i den sortens film ;) hälsa och ha d bra!!