fredag 15 maj 2009

Sängen!!!

Blev i Sundsvall ganska länge. Kom hem vid halv 9-9 tror ja de va. Blev en hel del shopping idag.
  • Köpte fåtöljen på Boom, men får hämta ut den imorn då de har utlämningsdagar lördagar och onsdagar.
  • Köpte tandkräm och dagkräm till ansiktet på Apoteket.
  • Köpte nya gardiner till köket, samt uppläggningstejp.
  • På IKEA blev det en vanlig liten vas samt en jättestor vas som man har på golvet med "sprötar" i. Har kikat på dessa två väldigt länge, men nu när det var familypriser så passade jag på att köpa dem.
  • Köpte ett köksbord och 4 stolar. Stolarna fick vi med oss hem direkt, men bordet får vi på Onsdag. GREAT;)
  • Köpte ett förkläde och två långa typ "löpare" som man har under tallrikar fast rakt över bordet lixom..aja svårt att förklara. Var ialf 30% på hela Duka, å de har ju väldigt blandat med saker. Köpte även köksgruppen därifrån. Blev lite impulsköp så vi får väl se;) Stolarna trivs vi med grymt mycket. Har skruvat ihop dem nu och så, skit sköna:)
  • Köpte två stora ljuslyktor(oljelampor) på Hemtex, en Lila och en vit. Måste köpa lampolja imorn så jag kan provelda:) Ord pris 79kr st, men nu 2 för 79:-

Gjorde mkt fynd idag, attans vad vi har "tjänat" pengar idag, haha! skojja. Men vi har sparat ganska mkt pengar ialf.

Kollade ialf på en sån där Ergiorapido(dammsugare) från Electrolux och det finns ju två modeller. En som är "den vanliga" som finns i massa olika färger. Sen har det nyss kommit en ny, Special Edition, som är blankvit/krom eller blanksvart/krom. Dessa har bättre batteritid och är starkare vilket ska ge bättre effekt tydligen. Skiljer 400 kr på priset. Men vi köpte ingen idag, eftersom när vi kom på Media Markt så stog det att Imorn, Lördag så var det 20% rabatt på ALLA VAROR i hela VARUHUSET!! Så eftersom vi ändå ska brassa upp och hämta fåtöljen imorn, så svänger vi förbi där och köper med oss en blankvit hem;) Känns bättre med den som har bättre batteri och så.

Fundera även på en kaffemaskin. Men får se. Hittade en bra på Duka och 2 olika på Mediamarkt...hm.. Aja.

Lite jobbigt när det är så mkt rea överallt. Man vill ju lixom köpa så mkt då...

Hittade skitsnygga kuddar idag oxå, som jag ville ha till soffan. Men de kostade 300 kr styck. Och man vill ju ha 2 ialf. Så mkt pengar. Hm, jag gillade dem verkligen!!!

Igår strök jag alla gardiner (6 längder) till v-rummet. Strök även på sån där uppläggningstejp. Och satte givetvis upp gardinerna direkt. Blev bra!

Hade ju köpt nya till köket oxå, som ligger kvar i förpackningen. Men de var vit,svart och grå, så idag när vi hittade skitsnygga sommriga på Hemtex så måsta vi köpa dem. De är typ vit bakrund, rosa,lila och grön. Typ ringar.

Ska försöka få till några bilder på shoppingen i helgen så ni får se!

Nu har Sune flyttat förresten. Igårkväll. Men bara till min Mamma o Pappa. De ville prova ha honom. Det hade gått bra, förutom att de har ju kattungar och kattmamman blev ju lite grinig. Så får väl se hur det går!

Kattmamman och ungarna bor ju på övervåningen så de går nog bra om några dagar...Hoppas jag. Var där igår och lekte med dem. de har blivit så stora, men är ändå bara 2 v:)

Nä nu är det sängen som gäller, egentligen för flera timmar sen! Men när man shoppat är man uppe i varv och ska fram med alla saker direkt:P Älsklingen har nyss somnat.

Gick bra när vi åkte buss upp förresten. Lillan var jätteduktig och så! Hon fick sin cheesburgare som lovat. Vi käkade den med henne i solen innan vi åkte hem. Blev även lite prommisar då och då!

Imorn blir det först s-vall en snabbis på förmiddan. Sen ska vi vara hemma och dona, sen grillning, mums:) Har tagit fram kycklingfilé nu. Ska lägga den i marinad imorn bitte. Sen får vi se om vi bara blir hemma o myser/tar de lugnt/donar på lite till hemma eller om vi åker in till Hudik där det är Crusing eller upp till Birsta där det är garaget-bilträff. Som de känns nu blir de soffan imorn kväll..men får väl se!

Sov gott och trevlig helg!

Inga kommentarer: