onsdag 7 oktober 2009

Så skönt!

Det är så skönt här hemma, när golvena är varma!:) Man vill bara ha fötterna i golvet hela tiden, sitta eller ligga på golvet. I love it :) Är så trött idag, vet inet varför... Är jätte seg o hängig.. Hm! Blev även sent igår, då Brothers and Sisters är så sent... :( Älskar ialf att serierna börjar komma igång igen! DH-I love! Ugly Betty var oxå bra :) Ikväll är det Greys som gäller! Längtar till GossipGirl börjar oxå... Efter middagen hos mamma o pappa igår, så åkte vi hem o badade. Badade i 1½ timme,sen var det dax för Ugly Betty. Var så skönt, i love it!:) Det är inte vårat badrum på bilden :P vi har inte kaklat/klinkat o gjort nytt så i vårat badrum. Men vi har flyttat om en hel del. Tagit ut tvättmaskinen därifrån, flyttat och satt dit 2 helt nya kommoder och speglar med spottar i. Så nu har vi ett varsitt handfat o spegel där inne. Men vi har ju även 1 varsin toa oxå, eftersom vi har kvar "lilltoan". I framtiden vill vi göra ett större badrum,kakla o klinka. Men det är ganska fina tapeter där inne nu,så det får duga ett tag till;)
Ska dock få upp en stjärnhimmel i badrummet, mysigt ska de bli!:) Har hittat en som blir perfekt!
Det är tydligen såhär man ligger isoffan. Lillan ligger alltid så här, på ryggkudden lixom:P
A skulle komma hem lite tidigare idag, hoppas de blir så:)
Igår kom han hem väldigt sent. Och imorn ska de på firma grejjs o kolla på hockey i timrå. Så han kommer inte hem förrens vid 24 på natten då kanske :( lite trist, men de är ledig på fredag vilket är bra:)
Var spaghettti o köttfärsås hos mamma o pappa idag, vet inte om vi ska åka dit eller laga nå hemma? Frågar man A så vill han nog äta där. Spaghetti o köttfärsås är hans favvo rätt typ:P
Lillan vill säkert träffa o leka med dabben en sväng oxå. så vi får se!
Har tråkigt , men orkar inte göra nå idag:P hm..

Inga kommentarer: