söndag 1 november 2009

Blir tokig....

.... av alla olika saker man kan följa. Soppdiet(cambridge typ) tallriksmodellen GI LCHF Viktväktarnas points m.m.m Och så har jag hört talas om ala TobbeG dieten...måste få höra mer om den, för den lät väldigt intressant! :) Vill följa en diet som inte förstörs av att man unnar sig något ibland på helgen, eller så. För som med soppor, då kan man inte unna sig nåt för då förstörs allt och det tar 5 dagar igen innan det börjar förbrännas fett.... typ. Vad ska man följa? Vad är bäst? Vad är lättast? Nu ska jag se OTH och gossip, later!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det enda som hjälper är ju att ändra matvanorna på sikt. Dieter fungerar ju aldrig. Förbränn mer än du stoppar i dig, det är det allt handlar om. Tänk på att man vill ju gå ner i vikt och stanna där och då måste man hitta ett sett som man kan trivas med. Jag tror ingen trivs att äta soppor hela dagarna eller bara äta fett. Träna mer så går du ner mer.. joggar man mer en 20 minuter höjs förbränningen i ett och ett halvt dygn..

Anonym sa...

Strunta i allt vad dieter heter, alltså det är inte långsiktigt lösning med dieter..usch..bättre är att motionera och äta LAGOM med mat, mindre måltider samt frukt/mellanmål ofta..drick thé eller kaffe mellan måltiderna som höjer förbränningen lite..grönt thé..
Så inga dieter, utan ät samma mat som Andreas, blir ju mycket mysigare och roligare vardag också men att du äter mindre portioner!