söndag 22 november 2009

Italienskt skinn?

Vad är det för speciellt med italienskt skinn? Det står typ på vissa soffor, exklusivt italienskt skinn.... Någon som kan förklara vad det är för speciellt med det skinnet?;) Vill ju inte ha något superblankt skinn, ni vet sånt där skinn som ser spegelblankt ut och är jättehårt :P

2 kommentarer:

-=[Tobbe]=- sa...

Kan tyvärr inte svara riktigt på det, våra tokblåa skinnsoffor som vi beställde genom Mio, från Italien, vart stulna under tåglelevransen inom Italien till Sverige, så vi väntade 6 månader och det slutade med att vi fick köpa dem finaste svensk tilverkade för samma pris som kompensation. Så jag fick aldrig möjligheten att provsitta dem italienska.

Skall dock hålla mycket högre kvalitet skinnmässigt, då dem är italienska, enligt dem som säger sig veta, tjockheten/blankheten skall vara olika mellan skinn och skinn.

Hoppas att allt är bra med er och att allt julpyntande går bra! ;-)

Med Vänlig Hälsning
Tobbe

Madde sa...

sv: hehe jade är samma här. Har 3 fönster i tv-rummet som jag måste shoppa julgardiner till. Får bli vanliga tråkiga panelgardiner antar jag haha.. Pallar inte sy massa även om det är snyggare med andra gardiner ;) Mer liv så att säga hehe.