tisdag 5 oktober 2010

Donat en massor

Nu på em/kvällen har vi fått mycket gjort! Mamma o pappa kom hit en sväng, mamma o jag sydde ihop utedynorna som fåglarna varit på. Sen ställde vi undan alla dynor/solstolar och sånt. Skönt att ha det gjort! Städade även av altanen, vilket oxå är skönt. Grabbarna har klippt gräset, och röjjt längs muren och runt träd osv. Vi fikade bullar o kaffe, mamma o pappa hade köpt med bullar. Har städat garderoben, igen! Och hängt in massa tvätt, tvättat mer och så. Har även röjt i garderoberna i gästrummet. Vi har så mycket garderober nu! En på 4 Meter i vårat sovrum. 5st som tillsammans tar upp nästan 4 meter i gästrummet. 5 st i tvättstugan som även de är ca 4 meter. Så skönt! Men gäller att försöka planera noga hur man vill ha det och sedan stuva in en massa saker :) Har städat några köksskåp o möblerat om, blev mkt bättre nu! Har plockat fram alla ljuslyktor o placerat ut dem. tänt ljust i hela huset, mysfaktorn är hög nu! Samt att det luktar nytvättat i hela huset! Det blå sköljmedlet is the shit! Har fixat så alla lampor runt huset lyser, är så fint tycker jag! Men helst vill vi ha spottar runt huset istället, så det ska vi satsa på nästa år, nu när hela huset är renoverat! Helt sjukt att vi renoverat varje litet hörn i detta hus nu! typ 160kv! Så skönt att allt är klart snart :) Bilder kommer komma, före och efter. Ska bara sortera o dona med dem först. Har inte satt oss ner o gjort det än, eftersom vi haft så mkt och vill bli klar med allt nu, helst nyss! Ska bli spännande o se vad värderingen säger. Nu dax för en dusch och sen dega ner i soffan. Grabbarna donar på än! DESPERATE HOUSEWIVES!

1 kommentar:

Maria W sa...

Underbart med semester :)
Jo dom bor ganska fint ;) hon har TVÅ taxar och illu är inte poppis där :P men han har snällt suttit i bilen korta stunder åt gången,det har faktiskt gått bra :)
Härligt att ni börjar bli redo med huset nu,dax att ses snart då :D
I morgon ska illu få lite semester oxå,en heldag med gammel matte,och vi åker på egen liten utflykt. Första gången vi blir utan honom så länge,men det går nog :)
Hälsa du oxå,ses snart,kram