torsdag 10 mars 2011

Okej?

Är det okej att sola solarie nån enstaka gång under graviditeten? Eller är det skadligt för fostret? Har läst en massa forum o de verkar inte vara skadligt?
Ska nog fråga bm om det.

Duschen nu å sen blir de kalas när grabbarna kommit hem.
Later

Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

LinnaLi sa...

Man kan lättare få pigmentförändringar. Sen är det ju inte bra överhuvudtaget, men det vet du ju redan så det ska jag inte mässa om :P

kram

Linda

kattis sa...

de ska inte vara skadligt för fostret, de ligger så bra inpackat i magen så ingen fara. Har läst mkt om de och kommer lägga ut om solning på bloggen då jag orkar ta tag i de. D vitamin finns i solen och solarium, folk rekomenderar faktist de. Man behöver d vitamin eftersom mn får lite sol på vintern så är de bara bra med solarium.

ja men va super kul om vi hamnade i samma grupp,. vad är oddsen att man träffar nån som ska ha unge exakt samma datum, japp går oxå över i morgon på ny vecka =)

ja men de va de jag ville veta när jag skrev de på fb, men alla tog typ illa upp och sa att de va jag som hatade alla som hade de på box och så är de inte alls, alla kan man inte ha ute och vissa kan man inte ha inne.

japp, hästfolk är speciell och de e alltid ett känsligt ämne de där. Problemet med mig e väl att jag aldrig kan hålla käften utan står för de jag tycker och tänker =)

vi har planen på bygga ute i hög, blivit erbjuden tomt så väntar bara på allt med de ska gå igenom först, ne vi har hittat rätt billigt hus. Nästan billigare å köpa nytt än beg. å börja renovera de första man få göra =)